Palveluneuvoja Telian Kauppiaspalveluun, Mijas, Espanja
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021
StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Haemme kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen palveluneuvojaa Telian Kauppiaspalvelutiimiin. Työ sopii sinulle, jos omaat reippaan asiakaspalveluasenteen ja opit uusien järjestelmien käytön nopeasti. Tehtävä ei sisällä myyntiä, vaan autat ja tuet Telian myyjiä ja jälleenmyyjiä mm. järjestelmiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä teet toimenpiteitä, jotka eivät ole heidän myyntijärjestelmillään mahdollisia. Olet myyjien tukena varmistamassa heidän onnistumisensa erilaisissa myyntitilanteissa ja mukana heidän osaamisensa kehittämisessä.

Työ tapahtuu chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä ja työaika sijoittuu kauppojen aukioloaikojen mukaisesti klo 7.45 - 19.00 välille. Työsuhde on kokoaikainen (39h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme sinulta

Asiakaspalvelukokemusta
Hyviä tietoteknisiä taitoja
Lisäksi etsimämme henkilö omaa erinomaiset sosiaaliset taidot, positiivisen asiakaspalveluasenteen ja viihtyy nopeatempoisessa työrytmissä. Aikaisempi operaattoritausta katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla. StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Joustavan ja haasteellisen työpaikan Kauppiaspalvelun parissa.

Espanjan Contact Center -työehtosopimuksen mukaisen kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin. Kiinteä pohjapalkka on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja bonuksilla on mahdollista tienata hyvä lisä pohjapalkan päälle. Espanjassa elinkustannukset ovat myös pienemmät kuin Suomessa.

Mukavan työyhteisön Mijasin auringon alla.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja työhön sekä Espanjaan muuttoon liittyvissä kysymyksissä antaa tiiminvetäjä Niklas Aro, niklas.aro@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.


ME Aurinkorannikon StaffPointilla olemme tehneet erikoisjärjestelyitä toimintamme kasvattamiseksi, henkilöstömme turvaamiseksi sekä erinomaisen palvelun säilyttämiseksi näinä erikoisina aikoina. Huomioimme ja toimimme COVID-19 rajoitusten mukaisesti kaikessa toiminnassamme sekä otamme kaikki COVID-19-viruksen ennaltaehkäisevät toimet vakavasti.

Työn hakeminen on mahdollista myös COVID-19-pandemian aikana:

Seuraamme viranomaismääräyksiä ja tiedotamme henkilöstöämme aktiivisesti.
Päivitämme aktiivisesti kirjallisia COVID-19 ohjeistuksia, jotka ovat saatavilla koko henkilöstöllemme.
Tarjoamme hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn.
Pidämme tarvittaessa haastattelut videon välityksellä.
Poikkeustilanteesta huolimatta pystymme tarjoamaan koulutus ja etenemismahdollisuuksia työntekijöillemme.


Lisätietoja

Niklas Aro
niklas.aro@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509996
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Fuengirola/Espanja