(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Telia, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Haemme kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen palveluneuvojaa Telian kauppiaspalvelutiimiin. Työ sopii sinulle, joka omaat aiempaa operaattorituntemusta tai vaihtoehtoisesti vahvaa IT-alan kokemusta ja opit uusien järjestelmien käytön nopeasti. Tehtävässä ei sisällä myyntiä, vaan autat ja tuet Telian myyjiä ja jälleenmyyjiä mm. järjestelmiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Olet myyjien tukena varmistamassa heidän onnistumisensa erilaisissa myyntitilanteissa ja mukana heidän osaamisensa kehittämisessä.

Työ tapahtuu chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä ja työaika sijoittuu kauppojen aukioloaikojen mukaisesti klo 7.45 - 19.15 välille. Yövuoroja ei tehtävässä ole. Työsuhde on kokoaikainen (39h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme sinulta

Aiempaa operaattorituntemusta TAI vahvaa järjestelmäosaamista

Asiakaspalvelukokemusta

Lisäksi etsimämme henkilö omaa erinomaiset sosiaaliset taidot, positiivisen asiakaspalveluasenteen ja viihtyy nopeatempoisessa työrytmissä.


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla. StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Joustavan ja haasteellisen työpaikan kauppiaspalvelun parissa

Espanjan Contact Center -työehtosopimuksen mukaisen kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin. Kiinteä pohjapalkka on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja bonuksilla on mahdollista tienata hyvä lisä pohjapalkan päälle. Espanjassa elinkustannukset ovat myös pienemmät kuin Suomessa.

Mukavan työyhteisön Fuengirolan auringon alla


Kiinnostuitko?

Lisätietoja työhön sekä Espanjaan muuttoon liittyvissä kysymyksissä antaa tiiminvetäjä Sami Riekki, sami.riekki@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.


Lisätietoja

Saara Huisman
saara.huisman@staffpoint.fi