(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Telia, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Miltä kuulostaisi valoisampi ja iloisempi arki ikuisen auringon rannikolla Espanjassa? Täällä lounastaukoa vietetään puistossa keskellä talveakin ja työpäivän päätyttyä voi rannalla tuntea olevansa turistina muiden joukossa.

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella aivan Fuengirolan keskustassa. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Haemme kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen operaattorituntemusta omaavia palveluneuvojia Telian kauppiaspalvelutiimiin. Vaihtoehtoisesti sinulla on vahva kokemus eri järjestelmien hallitsemisesta samanaikaisesti ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön. Tehtävässä autat ja tuet Telian myyjiä ja jälleenmyyjiä heidän arjessaan, olet varmistamassa myyjien onnistumisen erilaisissa myyntitilanteissa sekä olet mukana heidän osaamisen kehittämisessä. Työ tapahtuu chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä ja työaika sijoittuu kauppojen aukioloaikojen mukaisesti viikkotuntien ollessa 39h/viikko. Mikäli omaat vahvan työkokemuksen myynti- tai operaattorituen piiristä, myös määräaikainen työsuhde on mahdollinen.


Edellytämme sinulta

Aiempaa operaattorituntemusta TAI vahvaa järjestelmäosaamista

Asiakaspalvelukokemusta

Lisäksi etsimämme henkilö omaa erinomaiset sosiaaliset taidot, positiivisen asiakaspalveluasenteen ja viihtyy nopeatempoisessa työrytmissä.


Tarjoamme sinulle

Toistaiseksi voimassa olevan täysipäiväisen (39 h/vko) työsuhteen

Joustavan ja haasteellisen työpaikan asiakaspalvelun parissa

Kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin. Kiinteä pohjapalkka on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja bonuksilla on mahdollista tienata hyvä lisä pohjapalkan päälle. Espanjassa elinkustannukset ovat myös pienemmät kuin Suomessa.

Mukavan työyhteisön Fuengirolan auringon alla


Kiinnostuitko?

Lisätietoja työhön sekä Espanjaan muuttoon liittyvissä kysymyksissä antaa Saara Huisman, saara.huisman@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.
Lisätietoja

Saara Huisman
saara.huisman@staffpoint.fi