(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Telia, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018
Miltä kuulostaisi valoisampi ja iloisempi arki ikuisen auringon rannikolla Espanjassa? Täällä lounastaukoa vietetään puistossa keskellä talveakin ja työpäivän päätyttyä voi rannalla tuntea olevansa turistina muiden joukossa.

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella aivan Fuengirolan keskustassa. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen operaattorituntemusta omaavia palveluneuvojia Telian kauppiaspalvelutiimiin. Tehtävässä autat ja tuet Telian myyjiä ja jälleenmyyjiä heidän arjessaan, olet varmistamassa myyjien onnistumisen erilaisissa myyntitilanteissa sekä olet mukana myyjien osaamisen kehittämisessä. Työ tapahtuu chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä ja työaika sijoittuu kauppojen aukioloaikojen mukaisesti viikkotuntien ollessa 39h/viikko. Mikäli omaat vahvan työkokemuksen myynti- tai operaattorituen piiristä, myös määräaikainen työsuhde on mahdollinen.


Edellytämme sinulta

Aiempaa operaattorituntemusta ja asiakaspalvelukokemusta

Lisäksi etsimämme henkilö omaa erinomaiset sosiaaliset taidot, positiivisen asiakaspalveluasenteen ja viihtyy nopeatempoisessa työrytmissä.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja työhön sekä Espanjaan muuttoon liittyvissä kysymyksissä antaa Hanna Ekman hanna.ekman@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.
Lisätietoja

Hanna Ekman
hanna.ekman@staffpoint.fi