(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Telia Dot -tiimiin
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Haemme nyt palveluneuvojaa Telian Dottiin digitaaliseen asiakaspalvelutiimiin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tässä on tilaisuutesi päästä aitiopaikalle palvelemaan asiakkaitamme digitaalisesti. Pääset osaksi projektitiimiä, jossa työskennellään nopeatahtisessa ja tuloshakuisessa, mutta rennossa työympäristössä.

Telia Dot on digitaalinen mobiililiittymä. Liittymä on ostettavissa ja hallittavissa ainoastaan mobiilisovelluksen kautta. Telia Dotin asiakaspalvelu on toteutettu hyödyntäen digitaalisia kanavia kuten chat, sovellusnotifikaatiot ja email. Telia Dotin asiakaspalvelu on erillään Telian asiakaspalvelusta ja hoitaa ainoastaan Dot-asiakkaiden kysymyksiä.

Tulet kehittämään työssäsi asiakaspalvelun prosesseja yhdessä projektitiimin kanssa. Olet asiakkaiden apuna ja tukena ongelmien ratkaisussa intohimolla ja haluat kehittyä asiakaskohtaamisen ammattilaiseksi. Otat vastaan mm. erilaisia palvelupyyntöjä chatin kautta ja vastaat Telian Dotin asiakkaiden kysymyksiin. Olet myös aktiivinen osa tuotteen kehitystä.

Omaat sujuvat vuorovaikutus– ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielen taito on plussaa. Tehtävä vaatii erityisesti kirjallisen viestinnän osaamista. Sopiva tausta tehtävään löytyy oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä kokemuksesta kehittää asiakaskokemusta. Tässä tehtävässä tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja.

Palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen. Työskentelemme arkisin porrastetusti välillä 7:45–19:15 Helsingin Pasilassa.

Laitathan hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Toivomme sinulta lyhyttä vastausta videotervehdykseen hakemusta jättäessäsi. Kertoisithan videotervehdyksessäsi lyhyesti, kuka olet ja miksi olet kiinnostunut kyseisestä tehtävästä. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli jokin jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa Mia Tammisto ma-pe klo 09-14 välisenä aikana.