Palveluneuvoja, Teleperformance, Veronmaksajain Keskusliitto
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Teleperformancelle myyntihenkisiä palveluneuvojia pitkäaikaisiin työsuhteisiin! 

Toimeksiantajayritys

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, joka neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluja, kuten henkilökohtaista veroneuvontaa puhelimitse.

Työtehtävän kuvaus

Tehtävässä olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin puhelimen välityksellä, ja tarjoat heille Veronmaksajain Keskusliiton jäsenyyttä sekä kartoitat asiakkaiden mahdollisia tarpeita. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta osana työyhteisöä hyvää fiilistä unohtamatta.

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan koulutuksen tehtävään
- Täysipäiväisen työn (37,5h / viikko)
- TES:n mukaisen palkan (alkaen 9,67€/h) + kilpailukykyisen bonusmallin
- Mukavan työympäristön Tampereen keskustassa, sekä mahtavat työkaverit huumorintäyteisessä arjessa

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 09.00 - 17.00 välille. Työ alkaa palkallisella koulutuksella 4.11.2019, tai mahdollisesti aikaisemmin mikäli saame huipputiimin kasaan.

Hakijan profiili

Ihanne hakija tehtävään on työskennellyt aikaisemmin asiakaspalvelun tai myynnin parissa, mutta tärkeintä on innostunut ja myyntihenkinen asenne. Hän tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja kykenee kuuntelemaan heidän tarpeitaan. Hänellä on sosiaalinen luonne ja motivoituu työskennellessään itsenäisissä tehtävissä osana tiimiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 040 689 3200.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot