(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Teleperformance, Veronmaksajain Keskusliitto
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

” Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.”

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Teleperformancelle asiakaspalveluhenkisiä palveluneuvojia pitkäaikaisiin työsuhteisiin! 

Toimeksiantajayritys

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, joka neuvoo suomalaisia jäseniään kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluita ja etuja kuten henkilökohtaista veroneuvontaa puhelimitse. Jäsenetuihin kuuluu myös Taloustaito-lehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa.

Työtehtävän kuvaus

Tehtävässä olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin puhelimen välityksellä, ja pyrit myymään Veronmaksajain Keskusliiton jäsenyyttä sekä kartoittamaan asiakkaiden mahdollisia tarpeita. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen tehtävään
- 20-37,5 /vk toiveesi mukaan
- kiinteän tuntipalkan (alkaen 9,55€/h) + bonusmallin, jolla on aito mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi omiin tuloihin
- mukavan työympäristön Tampereen keskustassa, sekä mahtavat työkaverit

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 09.00 - 19.00 välille. Työ alkaa palkallisella koulutuksella.

Hakijan profiili

Ihanne hakija tehtävään on työskennellyt aikaisemmin asiakaspalvelun tai myynnin parissa. Hän tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja kykenee kuuntelemaan heidän tarpeitaan. Hänellä on sosiaalinen luonne ja motivoituu työskennellessään itsenäisissä tehtävissä osana tiimiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 040 689 3200.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!