(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja tai rahoituspäällikkö
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Oletko etsimämme rahoituspäällikkö tai palveluneuvoja Kotkan konttoriin? Onko sinulla aito halu tarjota asiakkaille paikkakunnan parasta pankkipalvelua? Tule mukaan menestystarinaan!

Tehtävässäsi vastaat asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta. Aikaisempi työkokemus yritysasiakkaiden kanssa on sinulle eduksi.

Haemme sinua, jolle asiakkaiden odotusten ylittäminen, myynti ja laadukas asiantuntijuus ovat intohimo ja tärkein motivaatio.
Sinulla on unelmia ja tavoitteita, jotka liittyvät loistavan asiakaskokemuksen tarjoamiseen.

Olet osaava pankkialan tekijä, energinen ja tavoitteellinen osaaja, jolla on innostunut asenne asiakkaisiin ja työhön sekä näyttöä tuloksellisesta asiakaspalvelusta. Sinusta löytyy yrittäjähenkisyyttä, uskallusta ja paloa menestyä? Tartu tilaisuuteen nopeasti ja tule meille töihin.

Me tarjoamme haastavan, monipuolisen ja vakituisen työtehtävän, jossa sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi. Tule jatkamaan kanssamme suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa. Ole nopea, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 16.4.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Kotka Palveluneuvoja/Rahoituspäällikkö. Lisätiedot: aluejohtaja Jarmo Nikunen p. 040 592 2304