(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Suomisport
Suomen Olympiakomitea

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Suomisport on urheiluyhteisön oma, laajeneva digipalvelu, joka tuo urheilun erilaiset palvelut liikkujien taskuun, helpottaa lajiliittojen ja seurojen arkea ja samalla tuottaa urheilun ”big dataa”.

Suomisport-palvelu kasvaa vauhdilla. Suomisportin käyttäjiä on jo lähes 400 000 ja tavoitteena on tuoda urheilun palvelut miljoonan suomalaisen sporttaajan taskuun. Tarvitsemme vahvistusta Suomisport-tiimin asiakaspalveluun. Tule mukaan dynaamiseen Suomisport-tiimiimme rakentamaan Suomen mahtavinta urheilupalvelua.

HAEMME SUOMISPORTIIN PALVELUNEUVOJAA

Palveluneuvoja auttaa ja tukee Suomisportin käyttäjiä sähköpostissa ja puhelimessa. Osaamisestasi riippuen sinulla on mahdollisuus tehdä myös asiakaspalvelun ohjeistuksia ja sisällöntuotantoa, rakentaa ja kehittää asiakaspalvelun prosesseja sekä hoitaa sopimusprosesseja. Sinun tukenasi on muu Suomisport tiimi.

Suomisportin palveluneuvojalla on 

  • kokemusta digitaalisten palveluiden asiakaspalvelusta
  • asiakaspalveluun soveltuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
  • iloinen, avoin ja ratkaisukeskeinen asenne
  • runsaasti omaa käyttökokemusta mobiilipalveluista ja intoa oppia niistä lisää 
  • tradenomin tai vastaavan koulutus

Sinä haluat helpottaa suomalaisten liikunta- ja urheilutoimijoiden arkea ja tehdä liikunta- ja urheilutoiminnasta entistä helpommin saavutettavan.

Tarjoamme sinulle valtakunnallisen näköalapaikan suomalaiseen liikuntaan ja urheiluun sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi dynaamisessa organisaatiossa. 

Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen päättyen 30.4.2020.

Tiedustelut digipäällikkö Juha Saapunki, 0400 385 462, juha.saapunki(at)olympiakomitea.fi (soittoajat ti 6.8. klo 10-11 ja to 8.8. klo 15-16)  

Jätäthän hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään sunnuntaina 11.8.2019.