(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Salon tai Nummelan digicenteriin
LähiTapiola Etelä Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

LähiTapiola Etelän toimialue yltää Salosta Marttilan, Someron ja Vihdin kautta kehäkolmoselle ja takaisin Lohjan kautta. Alueellamme asuu noin 150 000 asukasta ja palvelemme henkilö-, yritys- ja maatila-asiakkaita. Alueyhtiössämme työskentelee 76 elämänturvaajaa.

Asiakaspalvelutiimissämme on luvassa iloisia perhetapahtumia, eläkkeelle siirtymistä ja urasiirtymiä yhtiömme sisällä uusiin tehtäviin, joten etsimme osaavaan joukkoomme aktiivista ja myyntityöstä nauttivaa uutta elämänturvaajaa.

Digicenterin palveluneuvojana huolehdit olemassa olevien ja uusien asiakkaidemme elämänturvasta. Vastaat asiakkailta tuleviin puheluihin ja sähköisiin viesteihin ja ratkaiset heidän elämänturvatarpeitaan. Hyvä kirjallinen ja suullinen viestintätaito korostuu asiakaskohtaamisissa. Kartoitat asiakkaidemme elämäntilanteen ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluistamme. Päivittäiseen työhön kuuluu myös aktiivinen soittaminen asiakkaillemme päin, kun varmistat heidän elämänturvansa kattavuuden eri elämäntilanteissa.

Odotamme uudelta elämänturvaajalta

  • Innostusta ja halua tehdä myynnillistä työtä
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Oma-aloitteista ja vastuuntuntoista asennetta työtehtävien hoitamiseen
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Lisätietoja tehtävästä

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa, joissa sinulla on mahdollisuus kehittyä elämänturvan ammattilaiseksi. Saat ympärillesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Aiempaa kokemusta vakuutusalalta et tarvitse, vaan perehdytämme sinut työhösi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mentorin kanssa pääset nopeasti kiinni työrutiineihin ja asiakaskohtaamisiin. Työtä tehdään ma-pe klo 8-17 välillä (37,5 h/vko).

Meillä on digicenteriläisiä sekä Nummelassa että Salossa, joten työpisteesi voi sijaita kummalla paikkakunnalla tahansa. Tässä roolissa voit tehdä osan viikosta töitä myös etänä. Työsuhde on vakituinen. Peruspalkka on vakuutusalan TES:n mukainen, tässä tehtävässä 2143 €/kk. Lisäksi saat tuloksekkaasta myynnistä myyntiprovisiota sekä alan kokemukseen liittyvän pätevyyden ja työssäsuoriutumisen perusteella saat peruspalkan lisäksi henkilökohtaista palkanlisää. Meillä on myös monipuoliset henkilöstö- ja kumppanuusedut, joita pääset hyödyntämään.

Kiinnostuitko - hae tehtävää 9.9. mennessä

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja saat tiimin esimieheltä: myyntijohtaja Mika Tuori, puh. 040 773 0872. Hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomake 9.9. mennessä. Lisää hakemukseen ansioluettelosi ja vastaa kolmeen videokysymykseen. Kutsumme hakemusten ja videoiden perusteella osan hakijoista haastatteluun, joka pidetään Salossa 18.9.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, mikä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.