(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja (ruotsi/suomi)
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.12.2018

Esittely

Ohjelmistoalan asiakkaamme kasvun jatkuessa etsimme heidän asiantuntijapalvelutiimiinsä Espooseen

Palveluneuvojaa (ruotsi/suomi)

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden ohjeistaminen ja neuvominen taloushallinnon ohjelmistoon liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä pikaviestiohjelman välityksellä niin ruotsiksi kuin suomeksi. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien, kuten kirjallisten ohjeistuksien, tekemistä ja päivittämistä.

Lisäksi olet mukana työkalujen ja toimintatapojen kehittämisessä. Työskentelet motivoituneessa tiimissä, josta löytyy sekä uraansa aloittelevia, että erittäin osaavia ohjelmistoalan ja taloushallinnon ammattilaisia.

Pääset työskentelemään ystävällisen sähköisen taloushallinnon eturintamassa, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä.

Edellytykset

Odotamme sinulta

- Sinulla on kokemusta monipuolisesta ja vaativasta asiakaspalvelusta ja/tai puhelintyöstä.
- Taustallasi on kaupallinen koulutus tai kokemusta esimerkiksi pankki-, ohjelmisto- ja/tai taloushallinnon alan tehtävistä.
- Olet näppärä tietoteknisten järjestelmien käyttäjä ja aiempi kokemus sähköisistä taloushallinnon sovellusten käytöstä on plussaa.
- Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja suomeksi sekä hallitset ml myös englannin kielen.

Olet työssäsi reipasotteinen ja luot toiminnallasi hyvää mieltä niin toimistolla kuin asiakaspalvelutilanteissakin. Mukaudut helposti toimintaympäristönnopeasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät ystävällisen asenteesi myös kiireen keskellä. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja vastuuntuntoinen etkä kavahda rutiiniluontoisia tehtäviä.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin viihtyisän ja toimivan työympäristön moderneine ratkaisuine ja ergonomisuus työvälineissä huomioiden. Yrityksessä pidetään huolta ihmisistä ja tuetaan henkilökohtaisessa kasvussa ja viihtymisessä. Tässä tehtävässä sinulla on upea mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja olla mukana kasvavassa ja menestyksekkäässä yrityksessä.

Lisätiedot

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Etenemme kiinnostavien henkilöiden kanssa nopeasti, joten jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste