(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Ramirentille
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsitkö työtä monipuolisen asiakaspalvelun parissa? Haluatko päästä mukaan luomaan kanssamme ainutlaatuisia asiakaskokemuksia? Hyviä uutisia: Sinulle on paikka vapaana!

Haemme nyt Ramirentille Helsingin Suutarilaan vakituista palveluneuvojaa asiakaspalvelutiimiimme. Työajat sijoittuvat asiakaspalvelun palveluajan mukaan maanantaista perjantaihin klo 6.30-17 välille. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Baronan kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakastyytyväisyys on kantava voimamme

Palveluneuvojan tehtävänä on palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Asiakkaan yhteydenotot voivat liittyä tilaukseen, tuotteeseen, tarjoukseen tai mihin vain asiakassuhteen hoitamiseen. Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyy pitkät asiakassuhteet.

Tehtävässä menestymisen avaimet

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka on ongelmanratkaisukykyinen ja pystyy omaksumaan suuriakin kokonaisuuksia ennakkoluulottomasti. Odotamme, että sydämessäsi roihuaa palo erinomaisuuden tason ylittävien asiakaskokemusten tuottamiselle. Hakijan ehdottomaksi eduksi katsomme jo hankitun kokemuksen puhelinasiakaspalvelutehtävistä. Kielitaito englanti ja/tai ruotsi katsotaan eduksi.

Sinulla on hyvät sosiaaliset ja kirjalliset viestintätaidot sekä kykyä kuunnella asiakasta ja samaistua hänen tilanteeseen. Pystyt tavoitteelliseen työskentelyyn ja teet tarvittaessa päätöksiä itsenäisesti.

Ethän enää viivyttele hakemuksen jättämisessä, vaan tee se heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetäänheti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Marko Laakkonen arkisin toimistoaikoina numerosta 050 326 4691.