(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Rakennusvalvontakeskus, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme reipasta ja palveluhenkistä kesätyöntekijää rakennusvalvonnan asiakaspalveluun.

Palveluneuvoja työskentelee rakennusvalvontakeskuksen asiakasneuvonnassa tehtävänään mm. palveluihimme liittyvä asiakaspalvelu ja -neuvonta. Asiakaspalvelukanavina rakennusvalvonnassa toimivat puhelinpäivystys, asiakaspalvelupiste, sähköposti sekä chat. Lisäksi tehtäviin kuuluvat vakuuksien vastaanotto ja luovutus, asiakirjojen sähköinen käsittely, postitustehtävät sekä muut toimistotehtävät.

Työn aloitus- ja päättymisaika on sovittavissa.

Palveluneuvojat työskentelevät kahden hengen tiimissä rakennusvalvonnan asiakaspalvelupisteessä. Tehtävässä on päivittäisessä käytössä Zydesk Contact Center-puhelunvälitysjärjestelmä sekä Trimble Locus- paikkatietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua Suomen toiseksi suurimman kaupungin ympäristön ja maankäytön kehittämiseen rakennusvalvonnan näkökulmasta.

Työpaikan nimi: Espoon rakennusvalvontakeskus

Työaika: 36 h 45 min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Vähintään ensimmäisen vuoden opinnot soveltuvalta alalta, esimerkiksi arkkitehtuurista tai lainopilliselta alalta tai muuten hankitut vastaavat tiedot.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, kiinnostusta maankäyttö- ja rakentamisalaan sekä MS Office 365 -työkalujen hallintaa. Toivomme sinulta aloitteellista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta.

Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.