(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja puhelinpalveluun
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme LähiTapiola Kainuu-Koillismaan toimistotiimiin Suomussalmelle aktiivista ja myyntityöstä nauttivaa palveluneuvojaa huolehtimaan asiakkaidemme elämänturvasta kokonaisvaltaisesti.

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti olemassa olevien asiakkaiden elämänturvasta. Vastaat asiakkailta tuleviin puheluihin ja sähköisiin viesteihin sekä autat asiakkaita erilaisissa asioissa. Samalla kartoitat asiakkaidemme tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluistamme.

Odotamme sinulta

  • Innokasta, empaattista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Halua tehdä myynnillistä työtä sekä rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Positiivista asennetta oppimiseen
  • Taitoa omaksua ripeästi uusia asioita sekä kykyä aikaansaada tuloksia

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Saat kattavan perehdyttämisen sekä ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Piia Kurkinen, puh. 040-576 8623, piia.kurkinen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 27.10.2020 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).