(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja PAMin keskustoimistoon vuorotteluvapaan sijaiseksi
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 210 000 jäsentä, joista naisia on 76 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Haemme palveluyksikköön PAMin keskustoimistoon Helsinkiin

Palveluneuvojaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.4.- 30.9.2020.

Työtehtäviin kuuluu jäsenpalvelu sähköpostin välityksellä ja puhelimessa sekä jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvien tietojen päivittäminen jäsentietojärjestelmään. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja kykyä tietokonetyöskentelyyn ja puhelinpalveluun, tarkkuutta ja palvelualttiutta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
 - alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
 - vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias, joka on ollut työttömänä työnhakija Te-toimistossa vähintään yhden päivän.

Jätä hakemus 19.3.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jarno Välke 044 768 9443 ja jäsenrekisterin esimies Janina Mäkilä puh. 020 774 2260.