(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Ensin Palvelut Oy on kotimainen energia- ja infrayhtiöiden asiakaspalveluyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä asiakaspalvelusta, sopimustenhallinnasta sekä laskutuspalveluista. Asiakkaamme antavat brändinsä käsiimme ja me vaalimme sitä kuin omaamme.Me hoidamme palvelutuotannon varmalla otteella ja suurella sydämellä.
Ollaan yhdessä parhaita

Ensin kokoaan yhteen Suomen parhaat osaajat - oletko sinä yksi heistä? Etsimme osaavaan joukkoomme viittä palveluneuvojaa, jotka asettavat asiakkaan aina Ensin. 

Etsimme asiakkaallemme Ensin Palvelut Oy:lle Ouluun ammattitaitoisen huipputiimin vahvistukseksi viittä palveluneuvojaa auttamaan asiakkaita sähkösopimuksiin ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Työssäsi kohtaat asiakkaita puhelimessa, kasvotusten ja sähköisten kanavien kautta ja haluat välittää jokaisessa kontaktissa laadukkaan palvelukokemuksen. Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen neuvonta, asiakastietojen päivitys ja ylläpito sekä sopivien energiaratkaisujen tarpeiden kartoitus sekä tuotteiden ja lisäpalveluiden aktiivinen tarjoaminen asiakkaille. 

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, hanskaat haastavatkin tilanteet kunnialla kotiin. Pystyt keskustelemaan luontevasti monipuolisista energiapalveluista myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olet tiimipelaaja, joka asiat opittuaan hallitsee tarkan työskentelytavan myös kiireessä ja hoitaa työnsä itsenäisesti ja tehokkaasti. 

Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta kuten myös kaupallista koulutusta (esim. tradenomi), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että tässä työssä persoona on cv:tä tärkeämpi ja kun asenne on kohdillaan, kaiken muun voi oppia! Tehtäviin saa kattavan palkallisen koulutuksen. Eduksi katsomme myös energia-alan tuntemuksen sekä vahvat IT-taidot. 

Työsuhde solmitaan vuoden loppuun saakka, mahdollinen jatko vahvistuu myöhemmin. Työ on kokoaikaista ja työaika vaihtelee klo 8-18 välillä. Työ alkaa elokuussa. Toimitilat sijaitsevat Oulun keskustassa ja töihin on aina mukava tulla - tämän takaa hyvähenkinen ja upea työyhteisö, jossa hommia paiskitaan yhdessä tiiminä!

Tavoitteenamme on erinomainen työnantajakokemus ja työhyvinvointi. Hyvä henkilöstökokemus on edellytys ylivertaiselle asiakaskokemukselle, jota tuotamme asiakkaillemme. Luomme yhdessä uuden yrityksemme yrityskulttuuria. Uusi teknologia ja työvälineet ovat edellytyksiä siihen, että meillä on reilu mahdollisuus onnistua työssämme. Kehitämme yhdessä työympäristöämme avoimesti, johdonmukaisesti ja sydämellisesti. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ke 8.7. klo 9-10 ja pe 10.7. klo 10-11 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.7.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi