(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Oulun Sähkönmyynti Oy kuuluu Oulun Energia-konserniin, joka on 100% suomalainen energia-alan edelläkävijä. Tarjoamme energiapalveluja ja puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi kodeille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Luomme rohkeasti uusia innovaatioita niin energiantuotantoon, kiertotalouteen kuin älyliikenteeseen. Konserniliikevaihtomme on noin 289 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on lähes 400 energia-alan ammattilaista. Lue lisää: www.oulunenergia.fi Onko sinussa Pohjoista voimaa? Oletko etsimämme asiakaspalvelun tähti, jolle loistava asiakaspalvelu on tärkeämpää kuin mikään muu?  Etsimme asiakkaallemme Oulun Sähkönmyynti Oy:lle ammattitaitoisen huipputiimin vahvistukseksi palveluneuvojaa auttamaan asiakkaita sähkösopimuksiin ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Työssäsi kohtaat asiakkaita puhelimessa, kasvotusten ja sähköisten kanavien kautta ja haluat välittää jokaisessa kontaktissa laadukkaan palvelukokemuksen. Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen neuvonta, sopivien energiaratkaisujen tarpeiden kartoitus ja talon tuotteiden aktiivinen tarjoaminen nykyisille asiakkaille. 
Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, hanskaat haastavatkin tilanteet kunnialla kotiin. Pystyt keskustelemaan luontevasti monipuolisista energiapalveluista tarvittaessa myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olet tiimipelaaja, joka asiat opittuaan hallitsee tarkan työskentelytavan myös kiireessä ja hoitaa työnsä itsenäisesti ja tehokkaasti.  Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta kuten myös kaupallista koulutusta (esim. tradenomi), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että tässä työssä persoona on cv:tä tärkeämpi ja kun asenne on kohdillaan, kaiken muun voi oppia! Tehtäviin saa kattavan palkallisen koulutuksen. Eduksi katsomme myös energia-alan tuntemuksen sekä vahvat IT-taidot.  Työsuhde solmitaan vuoden loppuun saakka, mahdollinen jatko vahvistuu myöhemmin. Työ on kokoaikaista ja työaika vaihtelee klo 8-18 välillä. Työ alkaa tammi-helmikuussa. Toimitilat sijaitsevat Oulun keskustassa ja töihin on aina mukava tulla - tämän takaa hyvähenkinen ja upea työyhteisö, jossa hommia paiskitaan yhdessä tiiminä!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi tiistaina 21.1. klo 15-16 ja perjantaina 24.1. klo 15-16 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.