(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Oulun Energia on tulevaisuuden energiakonserni, jonka palveluksessa on 400 energia-alan ammattilaista. Tuotamme vastuullisesti kodin, yritysten ja yhteiskunnan energiapalveluja ja kehitämme uusia ratkaisuja, joilla parannamme asiakkaidemme energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti. Vuoteen 2050 mennessä oma energiantuotantomme on täysin hiilineutraalia. Oulun Energia -konsernin muodostavat Oulun Energia Oy, Oulun Sähkönmyynti Oy, Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy, Oulun Energia Urakointi Oy ja Turveruukki Oy. Lue lisää www.oulunenergia.fi
Oletko etsimämme asiakaspalvelun tähti, jolle loistava asiakaspalvelu on tärkeämpää kuin mikään muu? 
Etsimme asiakkaallemme Oulun Sähkönmyynti Oy:lle ammattitaitoisen huipputiimin vahvistukseksi palveluneuvojaa auttamaan asiakkaita sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa. Työssäsi kohtaat asiakkaita puhelimessa, kasvotusten ja sähköisten kanavien kautta ja haluat välittää jokaisessa kontaktissa laadukkaan palvelukokemuksen. Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen neuvonta, sopivien energiaratkaisujen tarpeiden kartoitus ja talon tuotteiden aktiivinen tarjoaminen nykyisille asiakkaille.
Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt keskustelemaan luontevasti monipuolisista energiapalveluista tarvittaessa myös englanniksi ja hanskaat haastavatkin tilanteet kunnialla kotiin. Olet tiimipelaaja, joka asiat opittuaan hallitsee tarkan työskentelytavan myös kiireessä ja hoitaa työnsä itsenäisesti ja tehokkaasti. 
Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta kuten myös kaupallista koulutusta (esim. tradenomi), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että tässä työssä persoona on cv:tä tärkeämpi ja kun asenne on kohdillaan, kaiken muun voi oppia! Tehtäviin saa kattavan palkallisen koulutuksen. Eduksi katsomme energia-alan tuntemuksen sekä vahvat IT-taidot.
Työsuhde solmitaan aluksi kahdeksan kuukauden mittaiseksi, mahdollinen jatko vahvistuu myöhemmin. Työaikasi vaihtelee klo 8-18 välillä. Työ alkaa helmi-maaliskuun aikana. Työtä tehdään viihtyisissä toimitiloissa Oulun keskustassa ja töihin on aina mukava tulla – tämän takaa myös upea työyhteisö. Työntekijöiltä kysyttäessä parasta talossa onkin mahtavat työkaverit, hommia paiskotaan yhdessä tiiminä!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ma 11.2. klo 14-15 ja ti 12.2. klo 9-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.