(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, osa-aikainen, Suomen Kaukokiito Oy, Tampere
Suomen Kaukokiito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020
Onko asiakaspalvelu sinulle sydämen asia ja ongelmien ratkaisu on sinulle arkipäivää? Haluatko työyhteisöön, jossa arvostetaan oma-aloitteisuutta, innokkuutta ja tiimityötaitoja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Suomen Kaukokiito Oy:lle palveluneuvojaa Tampereelle. Tehtävä on osa-aikainen, 25-37,5 tuntia viikossa ja määräaikainen 31.12.2020 asti.

Palveluneuvojana työskentelet asiakaspalvelutyössä puhelimitse. Työtehtäväsi tulevat sijoittumaan kuljetustilausten vastaanottoon, lähetysten seuraamiseen ja tiedusteluun sekä puhelinvaihteeseen. Tehtävässä käytät myös toiminnanohjausjärjestelmiä, joten hyvät IT-taidot on tässä tehtävässä tarpeen.

Tehtävässä pärjää henkilö, joka suoriutuu hyvin hektisessä työympäristössä sekä omaa nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on halua ja osaamista tarjota erinomaista asiakaspalvelua sekä joustavuutta tilanteen niin vaatiessa. Aikaisempi kokemus puhelintyöstä on etu tässä tehtävässä, mutta oleellisinta on oikea asenne sekä halu kehittää itseään.

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Kaukokiito on yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on suomalaisten perheyritysten omistama valtakunnallinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo 65 vuotta. Lisätietoja: https://www.kaukokiito.fi/.

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakaspalvelu puhelinvaihteessa
 • Kuljetustilausten vastaanotto, lähetysten seuranta ja tiedustelu
Odotamme sinulta
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Oikeanlaista asennetta
 • Hyviä IT- taitoja
 • Kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä
 • Nopeaa ongelmanratkaisukykyä
Tarjoamme sinulle
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Kiinnostavan työpaikan
 • Mukavan työskentely-ympäristön
 • Hyvät tiimikaverit

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Kerrothan hakemuksessa, että kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Viimeinen hakupäivä on 13.9.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.