(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Oral Hammaslääkärit Oyj, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Etsimme positiivisia ja asiakaspalvelusta nauttivia palveluneuvojia määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme Oral Hammaslääkärit Oyj:n valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen. Toimipiste sijaitsee uudistetuissa tiloissa Espoon Otaniemessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Kaikki palveluneuvojat pääsevät osaksi lähes 40 hengen nuorekasta huipputiimiä.

Palveluneuvojan työssä pääset auttamaan asiakkaita hammashoidon ajanvarauksiin liittyvissä asioissa puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Työssäsi etsit asiakkaalle parhaan hammashoitoajan ja kutsut olemassa olevia asiakkaita hammaslääkäreiden sekä suuhygienistien määräaikaiskäynneille. Lisäksi ohjaat ja neuvot asiakkaita muissa hammashoitoon liittyvissä asioissa, jotka koskevat esimerkiksi ajankohtaisia kampanjoita tai asemaverkostoa.

Haemme vahvistusta myös yritysasiakaspalvelutiimiin. Tiimissä palveluneuvojan työnkuvaan kuuluu edellä mainittujen työtehtävien lisäksi yritysasiakkaiden palvelua, sopimusten hallintaa ja asiakaskontaktointia. Tässä työssä hyödyt B2B-työkokemuksesta ja pääset kehittämään palveluprosesseja yhdessä muun yritysasiakaspalvelutiimin kanssa.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen (38,75 h/vko) alkaen sopimuksen mukaan ja päättyen 30.8.2019. Työsuhde solmitaan StaffPoint Oy:n kanssa. Asiakaspalvelukeskus on auki arkisin klo 7.30 - 20 sekä lauantaisin 8 - 16. Työvuorot sijoittuvat aamuun ja iltaan. Hyvät yksilösuoritukset palkitaan tässä organisaatiossa tulospalkkioilla.

Oikeiden henkilöiden löydyttyä tavoitteena on, että työsuhteet solmitaan mahdollisimman pian. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla.


Edellytämme sinulta

valmiuksia sujuvaan asiakaspalveluun ja rohkeutta toimia vaihtelevissa palvelutilanteissa
aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä
kykyä laadukkaaseen kommunikointiin sekä suullisesti että kirjallisesti
nopeaa asioiden omaksumiskykyä ja omatoimisuutta
tarkkuutta, huolellisuutta, paineensietokykyä ja joustavuutta
itsenäistä työotetta, mutta taitoa työskennellä myös tiimissä
suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, muu kielitaito kuten ruotsi eduksi
erittäin hyvää tietoteknistä osaamista


Tarjoamme sinulle

erinomaisen tilaisuuden monipuoliseen palvelutyöhön, joka tarjoaa haasteita sekä kehittymismahdollisuuksia
mahdollisuuden olla osana koko ajan kehittyvää organisaatiota
tehtäväkohtaisen koulutuksen
mukavan työyhteisön, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia
kattavat henkilöstöedut, kuten työterveys- ja työpaikkahammashoidon palvelut


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitäthän hakemukseen CV:si ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Ja kuule,

lämpimästi tervetuloa työnhaun After Work -tilaisuuteemme torstaina 14.3. klo 15 - 17.00 Kampin toimistollemme, Ruoholahdenkatu 14, 7krs. Voit tulla yksin tai ottaa kaverisi mukaan. Tunnelmaltaan tämä tilaisuus on nimensä mukaisesti rento ja välitön. Tarjolla on tietoa avoinna olevista Contact Center -työpaikoista ja lisäksi konsulttimme antavat vinkkejä työnhakuun ja ansioluettelon päivittämiseen liittyen. Jos kiinnostut tehtävistä, niin voimme sopia haastattelut saman tien. Ilmoittauduthan mukaan alla olevan linkin kautta 13.3. klo 14 mennessä, jotta osaamme varata pientä purtavaa ja kuohuvaa kaikille.
https://response.questback.com/staffpointoy/xyapl2xwcr

Nähdään ensi viikolla! :)


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi