(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, myynnin tuki
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme asiakaspalveluumme Helsinkiin hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa

PALVELUNEUVOJAA

 

Tehtävässä hoidat asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä sähköisten kontaktien käsittelyä. Lisäksi vastaat tietojen tallentamisesta järjestelmään annetun vasteajan puitteissa.

 

Tehtävä edellyttää tarmokasta asennetta ja vahvaa halua palvella jokaista asiakasta laadukkaasti ja ammattitaidolla. Työssäsi olet tarkka ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito hymyillä asiakkaille myös puhelimen välityksellä. Toimintaotteeltasi olet joustava ja yhteistyökykyinen. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Odotamme sinulta osaamista eri tietojärjestelmien ja sähköpostin kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään opistotasoista tutkintoa tai voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa.

 

Palveluneuvojan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aitoa kiinnostusta ympäristöpalveluihin. Palveluneuvojana olet innostunut työstäsi ja haluat kehittää omaa asiakaspalveluosaamistasi. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, tarvittaessa palvelet asiakkaita myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota työntekijöillemme entistäkin turvallisemman työpaikan.

 

Kiinnostuitko paikasta? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.3. mennessä. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun asti. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat Suvi Sutiselta p. 050 411 6465 maanantaina 25.3. klo 14-15.

 

Kurkkaa tästä millaista on työskentely L&T:n asiakaspalvelussa:

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc