(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, myynnin tuki (määräaikainen)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa huomista.

Viihtyminenkin on sallittua.

Haemme asiakaspalveluumme Helsinkiin hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia

 

PALVELUNEUVOJIA

 

määräaikaiseen työsuhteeseen Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun.

 

Tehtävässä hoidat sisäisten asiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Työ sisältää mm. tilausten vastaanottoa ja asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa.

 

Tehtävä edellyttää tarmokasta asennetta ja vahvaa halua palvella jokaista asiakasta laadukkaasti ja ammattitaidolla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito hymyillä asiakkaille myös puhelimen välityksellä. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta on tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Tässä tehtävässä pääset oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä.

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai toimistotyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään opistotasoista tutkintoa tai voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa. Sinulla on sujuva suomen kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

 

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! 

 

Haluatko sinäkin olla Huomisella töissä?

Haku on auki 11.10.2020 saakka, mutta paikka voidaan täyttää jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat Kaisa Pekkaselta puhelinnumerosta 040 577 8697 maanantaina 5.10. klo 14-15.

 

Kurkkaa tästä millaista on työskentely L&T:n asiakaspalvelussa:

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc