(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, myynnin tuki (määräaikainen)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsimme asiakaspalveluumme Helsinkiin määräaikaiseen tehtävään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa

 

PALVELUNEUVOJAA

 

Tehtävässä hoidat asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä käsittelet sisäisten asiakkaiden yhteydenottoja. Lisäksi vastaat tietojen tallentamisesta järjestelmään annetun vasteajan puitteissa.

 

Tehtävä edellyttää tarmokasta asennetta ja vahvaa halua palvella jokaista asiakasta laadukkaasti ja ammattitaidolla. Työssäsi olet tarkka ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito hymyillä asiakkaille myös puhelimen välityksellä. Toimintaotteeltasi olet joustava ja yhteistyökykyinen. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Odotamme sinulta osaamista eri tietojärjestelmien ja sähköpostin kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään opistotasoista tutkintoa tai voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa.

 

Palveluneuvojan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aitoa kiinnostusta ympäristöpalveluihin. Palveluneuvojana olet innostunut työstäsi ja haluat kehittää omaa asiakaspalveluosaamistasi. Sinulla on sujuva suomen kielen taito (suullinen ja kirjallinen), tarvittaessa palvelet asiakkaita myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota työntekijöillemme entistäkin turvallisemman työpaikan.

 

Kiinnostuitko paikasta? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 21.7. mennessä. Tehtävä on kokoaikainen hoitovapaan sijaisuus 31.8.2020 asti. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat Kaisa Pekkaselta puhelinnumerosta 040 577 8697 tiistaina 9.7. klo 13-14.

 

Kurkkaa tästä millaista on työskentely L&T:n asiakaspalvelussa:

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc