(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Lohjalle
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Palveluneuvojan työpäivät ja asiakaskohtaamiset ovat monipuolisia. Työssäsi tapaat ilman ajanvarausta toimistolle tulevia asiakkaita ja ratkaiset heidän elämänturvatarpeitaan. Soitat ja tarjoat aktiivisesti ratkaisuja asiakkaillemme varmistaaksesi heidän elämänturvan kattavuuden, ja sovit tapaamisia itsellesi sekä tarvittaessa muille asiantuntijoillemme.


Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Oma-aloitteista asennetta työtehtävien hoitamiseen
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa tarjoamalla asiakkaillemme yksilöityjä elämänturvaratkaisuja. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen omalta elämänturvavalmentajaltamme ja esimieheltäsi. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Tehtävän palkkaus on vakuutusalan TES:n mukainen ja tuloksekkaasta myynnistä saat provisioita. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 loppuun. Pääsääntöinen työpisteesi on Lohjan toimistollamme.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Mika Tuori, puh. 040 773 0872. Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 18.8.2019 mennessä. Toivomme sinun vastaavan myös videokysymykseen.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).