(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja / Liikenneneuvoja
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Asiakaspalvelumme tehtävänä on tehdä joukkoliikenne ja HSL:n palvelut tutuiksi asiakkaillemme.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen palveluneuvojan tai liikenneneuvojan tehtävään. Hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta.

Palveluneuvojana työskentelet HSL:n palvelupisteessä Rautatientorilla, Itäkeskuksessa tai Pasilassa, jossa tehtäviisi kuuluvat

 • matkakorttien myynti ja lataus,
 • asiakkaiden neuvonta hintoja, aikatauluja, reittejä ja sähköisiä palveluita koskevissa kysymyksissä sekä
 • asiakaspalautteen vastaanottaminen.

Työaika on porrastettu klo 7.00-19.15 välille ja palvelupiste on avoinna maanantaista lauantaihin. Palveluneuvojan tehtävä voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen. Kokoaikaisen työntekijän työaika on 36,75 tuntia viikossa ja osa-aikaisella keskimäärin 15 tuntia viikossa painottuen arki-iltoihin sekä lauantaihin. Osa-aikatyö sopii hyvin esimerkiksi korkeakouluopiskelijalle.

Liikenneneuvojana työskentelet HSL:n puhelinpalvelussa, jossa tehtäviisi kuuluvat

 • asiakkaiden neuvonta joukkoliikennettä, lipputuotteita ja muita palvelujamme koskevissa kysymyksissä,
 • asiakaspalautteen vastaanottaminen,
 • toimia jälleenmyyjiemme tukena ja
 • poikkeusliikennetiedotteiden tekeminen.

Palvelemme asiakkaitamme chatissa, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa. Työaika on porrastettu arkisin klo 06.45-19.00 välille, viikonloppuina ja pyhinä työaika on klo 9.00-17.00. Liikenneinfo palvelee joukkoliikenteen asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Liikenneneuvojan tehtävä on kokoaikainen, jossa työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Arvostamme koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelusta tai puhelinpalvelusta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, kuitenkin osana tiimiä. Työ edellyttää hyvää paikallistuntemusta, jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä käytännön ruotsin ja englannin kielen osaamista. Muu kielitaito luetaan eduksi palveluneuvojan työssä.

Tarjoamme sinulle

 • työn, jolla on vaikutusta pääkaupunkiseudun ihmisten arkeen
 • innostuneet kollegat, hyvän työilmapiirin
 • hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuudet omaan kehittymiseen
 • työpaikan hyvien yhteyksien varrelta

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä, kun meillä on sopiva työpaikka avoimena. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja palkkatoive.

Käytämme rekrytoinneissamme videohaastattelua, olemme yhteydessä haastateltaviin etukäteen.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Yhteystiedot

Lisätietoja palveluneuvojan tehtävästä antaa palveluesimies Eija Luoto, eija.luoto@hsl.fi ja liikenneneuvojan tehtävästä palveluesimies Niina Takaluhta, niina.takaluhta@hsl.fi

Hakuaika päättyy 31.8.2019 23:59