(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Lasku- ja reskontrapalveluun
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen Lasku- ja reskontrapalveluun palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2019 saakka.

Lasku- ja reskontrapalvelussa palveluneuvojan työtehtäviin kuuluu asiakkaidemme myyntireskontran kokonaisvaltainen hoito. Työpäiväsi koostuvat päivittäisestä suoritusten kirjaustyöstä, raportoinnista sekä niin asiakkaidemme kuin heidän loppuasiakkaidensa asiakaspalvelusta. Työssäsi olet mukana myös omien asiakkuuksiesi kehittämisessä ja yhteistyössä.

Tehtävä edellyttää

  • kokemusta reskontranhoidosta ja/tai muutoin taloushallinnosta, sekä asiakaspalvelutyöstä
  • vastuuntuntoista ja itseohjautuvaa otetta työtehtäviin
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa
  • hyviä teknisiä taitoja sekä kokemusta numeroiden kanssa työskentelemisestä
  • positiivista asennetta ja tiimihenkeä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa, lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.


Meillä työskentelet rennossa, ammattimaisessa ja dynaamisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyötahoihin, joten ainutlaatuinen asiakaskohtaaminen tarkoittaa sinulle itsestään selvästi eettistä, kunnioittavaa ja vastuullista tapaa toimia. Tarjoamme myös hyviä mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoasi haastavien tehtävien sekä yrityksen mahdollistaman koulutuksen muodossa. Myös työmatkustukseen on ajoittainen mahdollisuus. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Hae tehtävään 27.2.2019 mennessä täyttämällä hakulomake tästä