(Poistunut julkaisusta)

PALVELUNEUVOJA, Lahdesjärvi (Tuomi Logistiikka)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

 

Etsimme osa-aikaista PALVELUNEUVOJAA kuljetustenohjauskeskukseen Lahdesjärvelle.

Tehtäviisi kuuluu vastaanottaa asiakkaiden matkatilaukset puhelimitse, tallentaa ne matkojen välitysjärjestelmään ja yhdistellä tilauksia mahdollisuuksien mukaan asiakkaan tarpeet huomioiden. Matkoja ohjataan Tampereen ja sen lähikuntien alueella, joten hyvä paikallistuntemus on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Palveluaika on päivittäin klo 6 – 22, joten työvuorot ajoittuvat tälle aikavälille.

Odotamme sinulta:
-  Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelukokemusta
-  Huolellisuutta ja tarkkuutta myös kiireen keskellä
-  Kykyä kohdata erilaisia asiakkaita
-  Mahdollisuutta työskennellä arkisin, viikonloppuisin ja myös pyhäpäivinä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja ennen kaikkea sopivasti vaihtelevan työn vahvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Työssä saat käyttöösi modernit työskentelyvälineet sekä päivittäisen tuen ja kannustuksen mukavassa ja viihtyisässä työyhteisössä.

Työt alkavat valitun henkilön osalta koulutusjaksolla mahdollisimman nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksen pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävä on osa-aikainen n. 20 h / vko ja työsopimus kirjoitetaan 31.8.2019 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Groupin Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438.