(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja korvausreskontraan, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Haemme joukkoomme nyt ahkeraa, täsmällistä ja numeroiden kanssa työskentelystä pitävää henkilöä korvausten osakirjanpidon tehtävään kesäkuu-elokuun väliseksi ajaksi. Toivoisimme, että sinulla olisi kokemusta taloushallinnon tehtävistä tai koulutuksesi/opintosi liittyisivät taloushallintoon esim. laskentamerkonomi/tradenomiopinnot.

Onnistuneen ja vastuullisen kesätyön tarjoaminen on meille kunnia-asia, ja olemme myös tänä vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella.

Odotamme sinulta

  • Huolellisuutta ja tarkkuutta numeroiden parissa työskentelyyn
  • Vastuuntuntoista ja ahkeraa työskentelyotetta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Meillä saat hyvän mahdollisuuden tutustua taloushallinnon tehtäviin. Sinulla on tukenasi ammattitaitoinen tiimi, ja saat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Aija Juopperi, puh. 09 453 2143 (ma-pe klo 11-12 välisenä aikana).

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 6.4.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Henkilökohtaiset haastattelut ja valinnat teemme huhtikuun loppuun mennessä.

Odotamme innolla uuden työkaverimme tapaamista!