Palveluneuvoja, kokoaikainen, Vantaan Energia Sähköverkot Oy, Vantaa
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021
Oletko energinen ja motivoitunut asiakaspalvelija, joka haluaa varmistaa niin ulkoisille kuin sisäisille sidosryhmille erinomaisen palvelukokemuksen? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palveluneuvoja!

Etsimme sinua
Me Clevryllä haemme nyt asiakkaallemme Vantaan Energia Sähköverkot Oy:lle laatuhakuista ja vuorovaikutustaitoista palveluneuvojaa Vantaan toimistolle. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.8.2022 saakka. Työllistyt rooliin suoraan Vantaan Energia Sähköverkot Oy:lle.

Palveluneuvojana huolehdit ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden palvelutarpeiden täyttämisestä ja hoidat voimakkaasti kasvavan Vantaan sähköliittymiin, sähkömittareiden asentamiseen ja sähkön mittaukseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä ja itseohjautuvaa asennetta sekä sujuvaa vuorovaikutustaitoa suomeksi ja englanniksi.

Asiakasyritys
Vantaan Energia Sähköverkot Oy siirtää sähköä vantaalaisille vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Huolehdimme Vantaan sähköverkkojen rakentamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta. Toimintamme on pitkäjänteistä ja vastuullista, kaupunkilaisen hyväksi. Kuulumme Vantaan Energia -konserniin, joka on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme, myymme ja siirrämme sähköä sekä kaukolämpöä. Jo sadan vuoden ajan olemme pitäneet työntekijöistämme hyvää huolta ja työpaikkamme turvallisina. Sen vuoksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään.

Pääasialliset tehtävät
 • ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden palvelutarpeiden täyttämisestä huolehtiminen
 • sähköliittymiin, sähkömittareiden asentamiseen ja sähkön mittaukseen liittyvät tehtävät
Odotamme sinulta
 • relevanttia koulutus- ja/tai kokemustaustaa
 • palveluhenkistä, asiakaslähtöistä ja itseohjautuvaa asennetta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien ja erinomaisten työsuhde-etujen lisäksi vakaan, vastuullisen ja menestyvän työpaikan sekä ammattitaitoisten ja rentojen kollegoiden tuen. Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n asiakaslupaus on ”hoidamme hommat ystävällisesti kerralla kuntoon”, ja tämä näkyy niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen sekä vahvat panostukset modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.9.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on lokakuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1495557
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358504010539
 • Sijainti: Helsinki