(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, kokoaikainen, Oma Säästöpankki, Riihimäki
Oma Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Palveluneuvoja, kokoaikainen, Oma Säästöpankki, Riihimäki

Haluatko päästä työskentelemään Suomen nopeimmin kasvavassa täyden palvelun pankissa? Oletko taitava suhteiden rakentaja, omaksut hyvät sosiaaliset taidot ja myyminen on intohimosi? Arvostatko työssäsi ja tiimissäsi energisyyttä, positiivisuutta ja ahkeruutta? Jos vastasit kyllä, voit olla täydellinen ”match” tähän tehtävään!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Oma Säästöpankki Oyj:lle (OmaSp), kokoaikaista palveluneuvojaa Riihimäelle. Tulet työllistymään Studentworkin kautta suoraan asiakkaalle.

Palveluneuvojana tehtävänäsi on uusien henkilöasiakkaiden hankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen sekä asiakkaiden neuvonta niin lainoihin, säästämiseen kuin sijoittamiseenkin liittyen.  Rohkeana ja myyntihenkisenä henkilönä tartut myös kaikkiin lisämyynnin tilaisuuksiin kiinni ja pyrit kotiuttamaan kauppoja sekä olet valmis edustamaan yritystä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Pystyt itse vaikuttamaan työtehtäviisi omalla aktiivisuudellasi ja kokemuksellasi. Arvostamme aiempaa kokemusta pankkimaailmasta.

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 38 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta yli 136 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. Keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. www.omasp.fi/fi

Pääasialliset tehtävät

 • Uusien henkilöasiakkaiden hankinta
 • Olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen
 • Asiakasneuvonta
 • Mahdolliset edustustehtävät tapahtumissa ja tilaisuuksissa

Odotamme sinulta

 • Myynnillistä asennetta ja yrittäjähenkisyyttä
 • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä finanssialalta
 • Halua ottaa uusia haasteita vastaan
 • Reipasta ja rohkeaa työotetta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän
 • Mahdollisuuden kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.6.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.