(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, kokoaikainen, Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp), Riihimäki
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020
Oletko asiakaspalveluhenkinen, myynnillinen ja nautit tavoitteista? Löytyykö sinulta halua tuottaa parhaita asiakaskokemuksia sekä reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin? Arvostatko työssäsi ja tiimissäsi energisyyttä, positiivisuutta ja ahkeruutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palveluneuvoja!

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Oma Säästöpankki Oyj:lle (OmaSp), myynnillistä palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Oma Säästöpankki Oyj:lle.
  
Palveluneuvojana palvelet henkilöasiakkaita kokonaisvaltaisesti. Pääset auttamaan asiakkaita esimerkiksi tileihin, kortteihin ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi pääset myöntämään lainoja, tekemään rahoitukseen liittyviä tehtäviä sekä hoitamaan myös toimipisteen kassapalveluita. Sinulta löytyy myös rohkeutta ja myyntihenkisyyttä tarttua lisämyynnin mahdollisuuksiin. Tulet olemaan asiakasvastuussa, joten pääset hoitamaan ja kasvattamaan uusia sekä nykyisiä asiakkuuksia uudelle tasolle. Menestyäksesi et välttämättä tarvitse aiempaa työkokemusta alalta, vaan tärkeämpää on aktiivinen työote ja halu kehittyä! Tämä rooli onkin loistava mahdollisuus päästä kehittymään pankkialan ammattilaiseksi!

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Oma Säästöpankki palvelee yli 136 000 asiakasta 38 konttorin ja noin 300 henkilön voimin. Tahtotilana on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankin tase on 3,4 miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma pääoma on 318 miljoonaa euroa. Lue lisää täältä: https://www.omasp.fi/fi

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen
 • Olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen
 • Uusien henkilöasiakkaiden hankinta
 • Toimipisteen kassapalveluiden hoitaminen
Odotamme sinulta
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä myynnillistä asennetta
 • Halua ja kykyä omaksua uusia asioita
 • Reipasta ja rohkeaa työotetta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Kattavan perehdytyksen
 • Mahdollisuuden kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi
 • Kannustavan työyhteisön ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Työn Suomen suurimmassa itsenäisessä säästöpankissa, jonka toiminnassa korostuu paikallisuus, asioinnin helppous sekä henkilöstön jatkuva kehittäminen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@studentwork.com, 040 484 1598).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.