(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, kokoaikainen, Oma Säästöpankki Oyj, Lempäälä
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Haluatko päästä työskentelemään Suomen nopeimmin kasvavassa täyden palvelun pankissa? Oletko taitava suhteiden rakentaja, omaksut hyvät sosiaaliset taidot ja myyminen on intohimosi? Arvostatko työssäsi ja tiimissäsi energisyyttä, positiivisuutta ja ahkeruutta? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Oma Säästöpankki Oyj:lle (OmaSp), kokoaikaista palveluneuvojaa Lempäälän Ideaparkiin. Tulet työllistymään Studentworkin kautta suoraan asiakkaalle.

Palveluneuvojana toimit henkilö- ja yritysasiakaspuolella. Tässä työtehtävässä päiväsi koostuu kokonaisvaltaisesta asiakkaiden palvelusta. Pääset auttamaan asiakkaita esimerkiksi tileihin, kortteihin ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä. Rohkeana ja myyntihenkisenä henkilönä tartut myös kaikkiin lisämyynnin tilaisuuksiin kiinni ja pyrit kotiuttamaan kauppoja. Tämän lisäksi pääset avustamaan lainaneuvottelijoita. Menestyäksesi et välttämättä tarvitse aiempaa alan työkokemusta, vaan tärkeämpää on aktiivinen, asiakaspalveluhenkinen työote ja halu kehittyä!

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Oma Säästöpankki palvelee yli 136 000 asiakasta 38 konttorin ja noin 300 henkilön voimin. Tahtotilana on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankin tase on 3,4 miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma pääoma on 318 miljoonaa euroa. https://www.omasp.fi/fi

Pääasialliset tehtävät
 • Toimipisteen kassapalveluiden hoitaminen
 • Asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu
 • Lisämyynnin tilaisuuksiin tarttuminen
 • Lainaneuvottelijoiden avustaminen
Odotamme sinulta
 • Myynnillistä asennetta ja yrittäjähenkisyyttä
 • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Halua ottaa uusia haasteita vastaan
 • Reipasta ja rohkeaa työotetta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän
 • Mahdollisuuden kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi
 • Kannustavan työyhteisön ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.01.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan, mutta viimeistään Helmikuun 2020 alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.