(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Kokkolan Energia Oy:lle
Kokkolan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Sinun osaamistasi tarvitaan! Hae Kokkolan Energian kesätöihin asiakaspalvelutiimiin.

Palveluneuvojana tehtävänäsi on palvella Kokkolan Energian asiakkaita pääosin puhelimitse, sähköpostilla ja chatin kautta. Asiakkailla on myös mahdollisuus asioida kasvotusten Kokkolan Energian konttorilla. Myynnilliset taidot ovat meillä kasvavassa roolissa. Toivomme, että osaat ratkaisukeskeisenä henkilönä kartoittaa asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja tarjota asiakkaalle juuri hänelle sopivat palvelut.

Odotamme erinomaisia suullisia ja kirjallisen vastaamisen vuorovaikutustaitoja. Osaat palvella sujuvasti suomenkielellä. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut sekä kiinnostunut oppimaan uusia asioita ja järjestelmiä. Tartut rohkeasti erilaisiin asiakastilanteisiin ja olet hyvä ratkomaan haastaviakin tilanteita.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai olet aikaisemmin toiminut asiakaspalvelutehtävissä.

Palveluneuvojan tehtävässä työt ajoittuvat arkipäiviin kello 7-17 väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja monipuolisen työn asiakaspalvelutehtävissä. Pääset työskentelemään mukavassa asiakaspalvelutiimissä.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävän aloitus on sovittavissa jo huhti-toukokuulle ja työn kesto on 31.8.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla osoitteesta tapani.pura@barona.fi