Palveluneuvoja Klaukkalaan ja Nurmijärvelle
LähiTapiola Uusimaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Etsimme uusia palveluneuvojia LähiTapiola Uusimaan Nurmijärven ja Klaukkalan toimistoille. Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä nykyisten että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä asiakkaiden kanssa puhelimessa, kasvokkain sekä sähköisiä kanavia käyttäen. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen vuoden määräaikainen tehtävä.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä englannin tai ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä elämänturvan ammattilaiseksi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Anne Silvennoinen, puh. 040 528 5293. Yhteydenotot ma-to klo 14-16.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake. Haastattelemme hakijoita ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot