(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja kesätyöntekijät
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

PALVELUNEUVOJIA KESÄTÖIHIN LASKUTUSASIAKASPALVELUUN

vastaamaan asiakkaidemme päivittäisestä laskutuksesta ja asiakasneuvonnasta sekä puhelimitse että sähköisesti. Laskutustehtävien lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu luotonvalvontaan liittyviä tehtäviä sekä asiakkaiden palvelumuutosten ja asiakaspalautteiden käsittelyä. Työ on hektistä, joten odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä.

 

Haemme yhteistyökykyistä ja reipasta tyyppiä, joka pystyy tekemään työtä itsenäisesti ja tiimissä. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta on tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Opit mielelläsi uutta ja jaat tietoasi muille. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai taloushallinnon opinnot ovat hyvä perusta. Eduksi lasketaan myös sujuva ruotsin kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Työskentelemme arkisin (ma-pe) työvuorojen mukaisesti klo 7-17 välillä.

 

Haemme useampaa palveluneuvojaa määräaikaiseen kesäsijaisuuteen, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Ilmoitathan hakemuksessasi myös aikavälin, jonka voit työskennellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Miia Honkanen  22.1.2019 klo 12-13 ja 12.2.2019 klo 14-15 puh 050 435 6850.

Voit myös tavata meitä henkilökohtaisesti TAMK:n Portti työelämään -tapahtumassa, missä olemme mukana 23.1.2019 – tule nykäisemään hihasta ja kysy lisätietoja.

Haku on auki 24.2.2019 saakka mutta paikat voidaan täyttää aikaisemmin sopivien henkilöiden löytyessä, joten toimi nopeasti!