(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja kesätyöhön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Huomio, kesätyöhaku asiakaspalveluumme alkaa nyt! Haemme Helsingin asiakaspalvelunporukkaamme

PALVELUNEUVOJIA

kesätöihin myynnin tuen tehtäviin. Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelun tehtäviä kuten myynnistä tulevan tiedon ylläpitoa, tallentamista ja tarvittaessa tarkentamisesta eri järjestelmiin. Lisäksi kontaktoit asiakkaita tarvittaessa, tunnistat lisämyyntimahdollisuuksia ja tuotat asiakkaillemme myynnin perusraportteja. Kesätyö painottuu touko-elokuulle, mutta voit halutessasi aloittaa työt jo maalis-huhtikuussa osa-aikaisena.

Haemme ulospäinsuuntautuneita ja aktiivisia tyyppejä, jotka pystyvät myös tekemään työtä itsenäisesti. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta tässä työssä on ehdottomasti hyötyä. Tykkäät työskennellä myös porukassa ja olet hyvä hallitsemaan työtäsi kiireemmässäkin tahdissa ja positiivisella asenteella, tietysti. Palat myös halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai alan opinnot ovat hyväksi sekä englannin kielentaito.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen kesätyön! Älä enää aikaile vaan täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2. mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 5.2.2018 klo 15-16 sekä pe 9.2.2018 klo 12-13 asiakaspalvelupäällikkö Saija Parkkinen p. 050 521 0938.