(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Haluatko vaikuttaa ja kehittää? Ohjaako toimintaasi rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus?

Jos vastauksesi on kyllä, me LähiTapiolassa etsimme juuri sinua kesätyöntekijäksi elämänturvaajien joukkoihimme! Onnistuneen ja vastuullisen kesätyön tarjoaminen on meille kunnia-asia, ja olemme myös tänä vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää.

Haemme nyt joukkoomme palveluneuvojaa kesäksi 2020.

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Asiakaspalvelun lisäksi pääset tekemään hallinnollisia toimistotehtäviä sekä asiakashankintaa erilaisissa tapahtumissa.

Odotamme sinulta

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Aitoa intoa osallistua asiakkaidemme turvallisuuden, terveyden ja talouden turvaamiseen
  • Vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • Kykyä ja rohkeutta päätösten tekemiseen
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme

Meillä saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella. Elämänturvaajamme saavat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntipäällikkö Sanna Sahlström, puh. 0447211616 (arkisin klo 9-18) tai sanna.sahlstrom@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 28.2.2020 mennessä.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme toukokuun alussa, mutta aloituksen tarkemmasta aikataulusta voidaan neuvotella.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).