(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, kesätyö
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Kuljetustenohjauskeskuksemme palveluneuvojat edustavat todellista asiakaspalvelun aatelia; sormi ei mene suuhun ongelmatilanteissa, eikä palvelualttiudesta tingitä tiukankaan paikan tullen.

Palveluneuvoja on hyväntuulinen arjen sankari, joka hoitaa monipuolisesti erilaisia matkatilauksia niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Päivän mittaan kauttamme hoituvat tilaukset niin palvelubusseihin kuin päiväkeskuskyytiläisille; ripeä ja reipasotteinen palveluneuvojamme hoitaa PALI-palvelubussit kotiovelle ja taksikyydit aktiviteettien pariin.

Haemme siis iloisella palveluasenteella varustettuja palveluneuvojia kuljetustenohjauskeskukseen kesän ajaksi. Tehtävässä palvelet puhelimitse matkatilauksiin liittyvissä asioissa, mahdollistaen näin sujuvamman arjen asiakkaillemme; yhteiskunnan korvaamat matkakuljetukset auttavat asiakkaitamme päivittäisessä liikkumisessa esimerkiksi asiointi-, työ- ja opiskelumatkoissa. Työvuoroja on arkipäivien lisäksi viikonloppuisin, iltaisin ja arkipyhinä ja sijoittuvat klo 6-22 välille. Tehtävät alkavat pääasiassa toukokuun aikana ja kestävät elokuun loppuun.

Etsimämme henkilö

Aktiivinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen asenne on meille koulutusta ja kokemusta tärkeämpää. Asiakaspalvelukokemus ja erityisesti kokemus puhelinasiakaspalvelusta on toki tehtävässä eduksi. Odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä. Ajoittain hektisessä työssä nopeatempoinen työote on tärkeä - huolellisuutta ja tarkkuutta kuitenkaan unohtamatta.

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Meillä saat tehdä vastuullista ja kuntalaisten kannalta tärkeää työtä päivittäisen liikkumisen mahdollistamiseksi. Me kannustamme ja tuemme toisiamme ja meillä on hyvä yhteishenki. Saat tehtävässä tottakai myös perehdytysohjelmamme mukaisen kattavan perehdytyksen sekä kannustavan esimiehen tuen.

Kannattaa käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kokemuksista lisää rekrytointisivuiltamme: http://tuomilogistiikka.fi/rekrytointi/tuomi-logistiikan-kesarekry/kesatoissa-tuomessa/