(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja (kesätyö) - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Oulun Sähkönmyynti Oy kuuluu Oulun Energia-konserniin, joka on 100% suomalainen energia-alan edelläkävijä. Tarjoamme energiapalveluja ja puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi kodeille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Luomme rohkeasti uusia innovaatioita niin energiantuotantoon, kiertotalouteen kuin älyliikenteeseen. Konserniliikevaihtomme on noin 289 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on lähes 400 energia-alan ammattilaista. Lue lisää: www.oulunenergia.fi

Oletko sinä tulevaisuuden asiakaspalvelun tähti? Etsitkö innostavaa kesätyötä vastuullisen työnantajan palveluksessa? 

Etsimme asiakkaallemme Oulun Sähkönmyynti Oy:lle ammattitaitoisen huipputiimin vahvistukseksi kesätyöntekijöitä. Työtehtävässäsi palveluneuvojana pääset auttamaan asiakkaita sähkösopimuksiin ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Työssäsi kohtaat asiakkaita puhelimessa, kasvotusten ja sähköisten kanavien kautta ja haluat välittää jokaisessa kontaktissa laadukkaan palvelukokemuksen. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden neuvonta, sopivien energiaratkaisujen tarpeiden kartoitus ja talon tuotteiden aktiivinen tarjoaminen nykyisille asiakkaille. 
Odotamme sinulta iloista ja reipasta asennetta työtä kohtaan – kaikki muu on opittavissa! Työssä pääsetkin kehittämään tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitojasi, sillä tässä työssä jokainen päivä on erilainen. Tarvitset tehtävissä englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tavoitteena on, että huolellisen perehdytyksen jälkeen olet tiimipelaaja, joka asiasisällöt opittuaan hallitsee tarkan työskentelytavan myös kiireessä.
Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta kuten myös suuntautumista opinnoissa kaupalliselle alalle, mutta huomioimme yhtä lailla myös muunlaisen taustan. Uskomme nimittäin, että tässä työssä persoona on cv:tä tärkeämpi!
Kesätyön aloitus on sovittavissa joustavasti sen mukaan miten opiskelusi päättyvät. Työ on kokoaikaista ja työaika vaihtelee klo 8-18 välillä. Halutessasi töitä on mahdollisesti tarjolla myös syksyn ajan opiskeluiden oheen, tällöin työajat ovat sovittavissa. Toimitilat sijaitsevat Oulun keskustassa ja töihin on aina mukava tulla – tämän takaa hyvähenkinen ja upea työyhteisö, jossa hommia paiskitaan yhdessä tiiminä!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 13.2. klo 8-9 ja maanantaina 17.2. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi