(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja kesätöihin
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Palveluneuvoja kesätöihin

Haemme Ilmarisen henkilöasiakkaiden asiakaspalveluun PALVELUNEUVOJAA kesätyöntekijäksi sopimuksen mukaan ajalle toukokuu – elokuu.

Keskeiset työtehtäväsi

Haluamme antaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua sekä kokemuksen, että olemme heitä varten. Palveluneuvojana kohtaat asiakkaitamme kymmeniä kertoja päivässä ja olet avainroolissa hyvän palvelukokemuksen syntymisessä.

  • Hoidamme asiakaspalvelussa henkilöasiakkaidemme eli eläkkeenhakijoiden ja eläkkeensaajien asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti 21 henkilön voimin.
  • Neuvomme asiakkaita eläkkeen hakemiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä, opastamme heitä hakuprosessissa ja vastaamme myös eläkepäätöstä koskeviin kysymyksiin.
  • Tärkein työkalumme on puhelin, mutta toimimme myös verkossa, chatissa, sähköpostilla, twitterissä ja facebookissa.

Odotamme taitoa ja tahtoa

  • Palveluneuvojan tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aito kiinnostuksesi asiakaspalvelua kohtaan.
  • Toivomme sinulta sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää ruotsin kielen osaamista.
  • Aiemman asiakaspalvelukokemuksen sekä eläkeosaamisen katsomme merkittäväksi eduksi.
  • Tärkeää on kiinnostuksesi ja halusi kehittyä laaja-alaiseksi työeläkevakuuttamisen ja asiakaspalvelun osaajaksi, jota kohti etenet kattavan perehdytyksen kautta.
  • Vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi.
  • Työotteesi on joustava erilaisissa muutostilanteissa ja olet halukas oppimaan uutta jatkossakin. Palveluneuvojaa voi luonnehtia vuorovaikutuksen moniottelijaksi arjessa, jossa asiakastyötä tehdään omalla persoonalla.

Meille kannattaa tulla

Tarjolla on vaihteleva, palkitseva ja mielekäs työ asiakaspalvelussa. Jokainen päivä on erilainen ja tuo tullessaan uusia kokemuksia. Asiakaspalvelussa pääset konkreettisesti auttamaan asiakkaita heitä askarruttavissa kysymyksissä. Asiantuntevat ja kivat kollegat odottavat sinua.

Tilamme ovat viihtyisät ja ketterät: ne mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin.

Hae nyt

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 16.02.2020, alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa www.manpower.fi  

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).