(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja kesäksi Ruduksen palvelukeskukseen (Tampere)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Onko hyvä asiakaspalvelu sinulle tärkeätä? Mikäli kyllä, liity osaavaan porukkaamme ja pääset näyttämään miten hyvin loistat.

Etsimme Rudus Oy:n Tampereen palvelukeskukseen palveluneuvojaa kesäksi. Palveluneuvojana pääasiallinen tehtäväsi on huolehtia asiakkaidemme neuvonnasta ja tilausten vastaanotosta. 

Ketä etsimme? 

Tehtävässä toimiminen edellyttää mukautumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä sopii henkilölle, joka nauttii asiakkaiden odotusten täyttämisestä ja ottaa omistajuutta omasta työstään. Kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja joustavuus auttaa myös tehtävän hoitamisessa. Kokemus rakennus- tai betoniteollisuudesta katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko?

Tarjoamme osaavalle ja ahkeralle tekijälle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden oppia lisää betonialasta. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Perehdytyspäivään voi osallistua mahdollisuuksien mukaan eri alueilta (päivä järjestetään pääkaupunkiseudulla). Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ari Paasivirta 0400513125 tai ari.paasivirta@rudus.fi.  Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.