Palveluneuvoja Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Kiertotalous on kasvava trendi ja L&T:lla käytännön työtä: ympäristöpalveluiden/jätehuollon asiakaspalvelijana olet mukana muuttamassa Suomea kierrätysyhteiskunnaksi. Joustavan työajan lisäksi tarjolla on erittäin hyvät uramahdollisuudet ja nasta meininki. Tervetuloa mukaan. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia

 

PALVELUNEUVOJIA vakituiseen ja määräaikaiseen tehtävään.

 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta positiivista ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa sekä erinomaisia myyntitaitoja. Haemme oma-aloitteista ja reipasta tyyppiä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Aiempi asiakaspalvelu- ja myyntikokemus ovat hyvä perusta. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä.

 

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Työskentelemme arkisin (ma-pe) työvuorojen mukaisesti klo 7-17 välillä.

 

Linkistä voit katsoa miltä työpäivä L&T:n asiakaspalvelussa näyttää:

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc&feature=youtu.be

 

Haluatko sinäkin olla Huomisella töissä? Haku on auki 16.5.2021 saakka, mutta paikka voidaan täyttää jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä. Hae paikkaa osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat 

 

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat Matleena Aholta puhelinnumerosta 046 922 9823 keskiviikkona 5.5. klo 10-11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449321
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35256668.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Jyväskylä