(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Meillä Jyväskylässä Kiinteistöpalveluiden asiakaspalvelussa työskentelee joukko mahtavia tyyppejä ja tiimimme etsii joukkoonsa vakituista

 

PALVELUNEUVOJAA

 

monipuolisiin tehtäviin. Uuden työkaverimme tulisi olla auttamishaluinen asiakaspalvelun osaaja. Toivomme sinun sopeutuvan ajoittain nopeatempoiseen työhön ja olemaan valmis käärimään hihat silloin kun on tarve. Meillä menestyy henkilö, joka on tilannetajuinen, jämpti ja tehokas. We serve our customers also in English. Och det skulle också vara jättekiva om ni kan förstå vad vi har skrivit här. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osaksi myyntitiimiämme, jonka päivittäisiin työtehtäviin kuuluu erilaisten tarjousten tekeminen yritysasiakkaille. 

 

Tunnistitko itsesi?

Työssämme vastaanotamme huoltopyyntöjä ja asiakaspalautteita sekä neuvomme yksityis- ja yritysasiakkaitamme kiinteistöpalveluihin liittyvissä asioissa. Palvelemme asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa. Asiakkaiden palvelemisen lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä koko L&T:n Kiinteistöpalveluiden ammattilaisten kanssa ympäri Suomen.

 

Kuulostaako hyvältä?

Tarjoamme uudelle tiimiläiselle haastavan ja monipuolisen työn loistavassa tiimissä. Meillä pääset haastamaan itseäsi erilaisissa tehtävissä ja osallistut tiimimme kehittämiseen. Työskentelemme arkisin asiakaspalvelun aukioloaikoina ja meillä on mahdollisuus etätyöhön. Tiimissämme tehdään näkyvää tulosta huumoria unohtamatta. Toimistomme sijaitsee kätevästi Jyväskylän keskustan vieressä Lutakonaukiolla. Olemme kaikki Huomisella töissä!

 

Haluatko sinäkin olla #huomisellatöissä ?

Jos sinua kiinnostaa työskennellä asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä, hae meille 4.10.2020 mennessä. Haastattelut aloitamme jo haun aikana, joten ole nopea. Lisätietoja voit tiedustella tiimiesimieheltä Katja Laitiselta numerosta 040 583 9667 arkisin klo 8-15 välisenä aikana.