(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään vahvan asiakaspalveluasenteen omaavaa

PALVELUNEUVOJA


kiinteistöpalveluiden puhelinasiakaspalvelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Tehtäviisi kuuluu mm. tilausten vastaanottoa, lisämyyntiä, asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä reklamaatioiden käsittelyä. Työtä tehdään klo 7-17 välisenä aikana vuorolistan mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myönteistä ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joita haluat käyttää asiakkaidemme ja työyhteisömme hyväksi. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet, eikä pääsi mene pyörälle useidenkaan päällekkäisten toimeksiantojen kanssa. 

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja alan koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset (Excel, Word, PowerPoint, sähköpostiohjelmat) ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Kykenet palvelutilanteiden edellyttämään asiakasviestintään myös kirjallisessa muodossa. Palvelet asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä. 

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3. mennessä osoitteessa www.lt.fi/toihin.