(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Jyväskylään
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen useampaa

PALVELUNEUVOJAA

kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Palveluneuvojan tehtävänä on toimia kiinteistöpalvelupuolella asiakaspalvelijana ja toimeksiantojen koordinoijana. Tehtäviä tehdään monipuolisesti, mutta päätehtävänä on asiakkailta saatavien toimeksiantojen kirjaus ja eteenpäin ohjaaminen huoltomiehille tai työnjohtajille sekä lisäksi aktiivinen lisämyynti, kuten kartoitetaan asiakkaiden tarpeita ja tarjotaan lisäpalveluja, tarjotaan lisäpalveluita huoltomiesten huomatessa puutteita sekä lisämyyntiä erilaisten kampanjoiden kautta. Palveluneuvojat ovat tekemisissä asiakkaiden kanssa puhelimitse sekä sähköisesti ja käytössä on muutama erilainen tietokonejärjestelmä, joten työssä menestyminen vaatii hyvät tietotekniset taidot sekä kyvyn oppia uutta nopeasti. Erinomaisen suomen kielen lisäksi työ vaatii erinomaista englannin kielen taitoa sekä hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelu alalta ja mielellään puhelinasiakaspalvelusta. Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi, mutta sitä tärkeämpi on myyntihenkinen asenne ja kiinnostus sekä halu tehdä ja kehittyä myynnissä. Sinulla tulisi olla hyvä paineensietokyky ja kyky muokkautua nopeasti muutoksiin. Yritys pyrkii koko ajan kehittymään ja haluaa työntekijöidensä haluavan kehittyä sekä osallistuvan kehitykseen. Työssä on käytössä myös monta eri järjestelmää, joiden käytössä vaaditaan tarkkuutta ja ripeyttä. Sinulta toivotaan rohkeutta, avoimuutta ja ulospäinsuuntautunutta asennetta. Työtä tehdään noin 70 hengen avotoimistossa ja tiimiisi kuuluu noin 20 henkeä, joten ympärilläsi on suuri ja mukava työyhteisö. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään kokoaikaisena kolmessa vuorossa klo. 07:00-17:00 välillä 8h/pv. Työtehtävään sovelletaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja palkaksi tulee noin 2078€/kk sekä lisäksi myyntiin sidottu palkkiomalli. 

Hakijoilta odotamme:

 • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Työkokemusta asiakaspalvelusta
 • Myyntihenkisyyttä ja halua tehdä myyntiä
 • Hyvät tietotekniset taidot
 • Ahkeraa ja reipasta työskentelytapaa
 • Paineensietokykyä
 • Rohkeaa ja ulospäinsuuntautunutta asennetta

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

 • Alan koulutusta
 • Hyvää ruotsin kielen taitoa

Töihin valituille tarjoamme:

 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden päästä osaksi hyvää työyhteisöä
 • Vakituisen työsuhteen
 • Hyvät etenemismahdollisuudet

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508