(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja ja /tai palveluneuvoja Senior, yritysasiakaspalvelu
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme DNA:n yritysasiakaspalveluun Lahden ja / tai Pietarsaaren tiimeihin eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin vuoden sekä kesän ajalle

PALVELUNEUVOJIA ja/tai PALVELUNEUVOJA SENIOREITA

Tehtäväsi on palvella DNA:n yritysasiakkaita monikanavaisesti sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan. Puhut selkeästi, ymmärrettävästi ja löydät kullekin asiakkaallemme juuri hänelle sopivimmat palvelut ja tuotteet.

Tehtävä on monipuolinen sisältäen täydennysmyyntiä sekä tehtävästä riippuen tilaustenkäsittelyä tai vika- ja häiriöilmoitusten vastaanottamista. Asiakkaidemme kysymykset liittyvät mm. tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin ja laskutukseen. Tehtävän keskeisin tavoite on pyrkiä hoitamaan asiakaskontakti yhdellä kertaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Olet palveluneuvojana asiantuntija, jolla on hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, myyntihenkistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät. Hakijoilta vaadimme sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Pietarsaaressa suomen kielen lisäksi hallitset ruotsin kielen taidon.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.45-17.15 väliselle ajalle. Työsuhteen alussa tehtävään annetaan kattava koulutus. Työsuhteet ovat eri pituisia määräaikaisuuksia, vuoden sekä kesän ajalle. Tehtävässä aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yritysasiakasrajapinnassa, mahdollisuuden päästä kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä voittajajoukkueen tuen.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän lisäksi arvojemme mukaisesti mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä inspiroivan työympäristön yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Meillä pääset näyttämään kyntesi ja kehittämään osaamistasi edelleen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Jaana Sarén 044 044 2418 tai jaana.saren@dna.fi, Hanna Suominen 044 044 5078 tai hanna.suominen@dna.fi,  ja Jenni Ekola 044 044 2122 tai jenni.ekola@dna.fi

Innostuitko? Haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää Täytä hakemus -linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.