(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, hoitovapaan sijaisuus
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavan


PALVELUNEUVOJAN

määräaikaiseen työsuhteeseen Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun. Tehtävässäsi hoidat yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoja useammalta toimialalta puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Työ sisältää mm. palvelupyyntöjen vastaanottoa, lisämyyntiä, neuvontaa, asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä reklamaatioiden käsittelyä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myönteistä ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joita haluat käyttää asiakkaidemme ja työyhteisömme hyväksi. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä.

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset (Excel, Word, PowerPoint, sähköpostiohjelmat) ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Kykenet palvelutilanteiden edellyttämään asiakasviestintään sekä suullisesti että kirjallisesti. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 20.9.2020 mennessä. Täytämme tehtävän sopivan hakijan ilmaantuessa.

 

Lisätietoja voit soittaa tiistaina 8.9.2020 klo 10-11 Ulla Vahla, p. 050 385 6589