(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja henkilö- ja yritysasiakkuuksien puolelle, kokoaikainen, Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp), Hämeenlinna
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Oletko todellinen myyntitykki, joka nauttii tavoitteista ja haluaa menestyä siinä mitä tekee? Löytyykö sinulta paloa tuottaa parhaita asiakaskokemuksia sekä reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin? Arvostatko työssäsi ja tiimissäsi energisyyttä, positiivisuutta ja asioiden aikaansaamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palveluneuvoja!

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Oma Säästöpankki Oyj:lle (OmaSp), myynninnälkäistä palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Oma Säästöpankki Oyj:lle.
  
Palveluneuvojana rakennat oman asiakaskuntasi ja palvelet heitä kokonaisvaltaisesti varmistaen, että heidän kaikki pankkiasiansa ovat kunnossa lainoja ja sijoituksia myöden. Asiakkuutesi koostuvat henkilö- ja yritysasiakkuuksia. Olet asiakaslähtöinen ja aktiivinen palveluneuvoja, jolle kestävien asiakassuhteiden rakentaminen omaa persoonaa hyödyntäen on arjen suola. Sukujuhlissa löydät itsesi keskustelemassa lainoista ja kahvilla käydessä käy ilmi, että kahvilanpitäjä etsii uutta pankkia – jokainen kohtaaminen on sinulle mahdollisuus luoda uusia kontakteja! Toivomme, että pankkiala olisi sinulle entuudestaan tuttu, mutta tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja sinulla on kyky omaksua uudet asiat vaivattomasti.

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Oma Säästöpankki palvelee yli 136 000 asiakasta 38 konttorin ja noin 300 henkilön voimin. Tahtotilana on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankin tase on 3,4 miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma pääoma on 318 miljoonaa euroa. Lue lisää täältä: https://www.omasp.fi/fi

Pääasialliset tehtävät
 • Uusien asiakkaiden hankinta
 • Asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen
 • Olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen
Odotamme sinulta
 • Tavoitteellisuutta sekä aitoa halua menestyä
 • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä pankkialasta
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi
 • Kannustavan työyhteisön, jonka kanssa juhlia onnistumisia
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansaintaa
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Työn Suomen suurimmassa itsenäisessä säästöpankissa, jonka toiminnassa korostuu paikallisuus, asioinnin helppous sekä henkilöstön jatkuva kehittäminen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@studentwork.com, 0404841598).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.