(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Helsinki
S-Asiakaspalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!


Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä. Isossa talossa on mahdollisuuksia myös saada vaihtelua työtehtäviin sekä kokeilla ja oppia uutta.


Haemme palveluneuvojia vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelumme contact centeriin Helsinkiin.


”Meillä on mukavat työkaverit ja hyvä ilmapiiri. Uutena taloon tullessa koin oloni heti tervetulleeksi. Aina saa apua, kun sitä tarvitsee ja kaikki tsemppaavat toisiaan”, kertoo palveluneuvoja Katri S-Pankista.


Millaista työtä tarjoamme?

- Palvelet asiakkaitamme monipuolisesti pankki- ja asiakasomistajuusasioissa.
- Etsit asiakkaillemme heidän tilanteisiinsa parhaiten sopivia ratkaisuja.
- Teet asiakaslähtöistä myyntityötä.
- Pääset tekemään monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköisissä palvelukanavissa.
- Työ on kokoaikainen ja työvuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin Asiakaspalvelun aukioloajan (arkisin klo 8 -20, lauantaisin klo 8-17) puitteissa.


Mitä odotamme sinulta?

- Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja viestintätaidot.
- Kykenet ja olet halukas oppimaan uutta.
- Olet asenteeltasi asiakaslähtöinen ja positiivinen.
- Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai työtä vastaava koulutus.
- Innostut asiakkaiden kysymyksien ratkomisesta ja viihdyt myös rutiininomaisten tehtävien parissa.
- Ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kati Helenius pe 11.10 klo 12-15, ma 14.10. klo 14-16 ja to 17.10. klo 8-10, puh. 010 76 82400.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ .

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 22.10.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.