(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Etsimme asiakkaamme Helsingin kaupungin Palvelukeskus Helsingin voimakkaasti kasvavaan hoivatiimiin palveluneuvojia Vallilassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ on luonteeltaan keikkatyötä, ja vuoroja on tarjolla vaihtelevasti asiakkaan tarpeen sekä oman tilanteesi mukaan n. 2 - 6 viikossa.

Hoivatiimissä työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia etähoitajan ja turvapuhelinpäivystäjän tehtävissä. Nyt etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja hyvän tiimihengen omaavia hoiva-alan ammattilaisia sekä etähoitajan että turvapuhelinpäivystäjän tehtävään. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit työskennellä tarvittaessa molemmissa tehtävissä.

Etähoitaja seuraa asiakkaiden vointia ja varmistaa kotihoitosuunnitelman toteutumisen kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitaja ottaa yhteyden asiakkaaseen tietokoneen välityksellä. Työssä varmistetaan esimerkiksi se, että asiakas ottaa lääkkeet valvotusti yhteyden aikana tai on muistanut ottaa lääkkeensä annettujen ohjeiden mukaisesti, samalla havainnoiden asiakkaan yleistä vointia.

Työvuoroja on tarjolla maanantaista sunnuntaihin ja ne kestävät pääsääntöisesti neljä tuntia sijoittuen joko aamupäivään klo 7:30-11:30 tai iltaan klo 17-22 välille. Tarvittaessa työvuorot voivat olla myös 6-7 tunnin mittaisia.

Turvapuhelinpäivystäjän tehtäviin kuuluvat pääasiassa turvapuhelinhälytysten vastaanotto asiakaspalvelukeskuksessa, hoidon tarpeen arviointi, asiakkaiden neuvonta ja yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa. Tarpeen vaatiessa tehdään kotikäynti asiakkaan luona, mistä johtuen työ vaatii ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hälytyskäynneillä arvioidaan asiakkaan vointia ja kotona pärjäämistä. Tehtävässä työskennellään pareittain. Työ on kolmivuorotyötä 7-10 tunnin vuoroissa maanantaista sunnuntaihin, sillä palvelu on avoinna 24/7.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Vähintään 18 vuoden ikää
- Lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa (suuntautuminen esimerkiksi: sairaanhoito ja huolenpito, vanhustyö tai mielenterveys- ja päihdetyö)
- Aikaisempaa kokemusta hoitoalalla työskentelystä, etenkin kotihoitokokemus luetaan eduksi
- Sosiaalista luonnetta, palvelualttiutta ja tiimityötaitoja
- Tietoteknisten laitteiden ja ohjelmien hyvää hallintaa
- Hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työotetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi

Valituille henkilöille tehdään huumausainetesti.


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työn ja mukavat kollegat
- Erittäin viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa
- Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi sekä saada hyvää työkokemusta ja uutta perspektiiviä hoitotyöhön
- Vahvan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Käytämme rekrytoinnin tukena videohaastattelua, joten osa hakijoista tulee saamaan sähköpostilla videohaastattelukutsun. Tarkkailethan sähköpostiasi!


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi